Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Naaldwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage
Zo verwijdert u kalkaanslag van uw douchekraan Redactie, 4 maart 2024
Douchekraan welke verkalkt is

Als u uw douche schoonmaakt, denkt u misschien vooral aan de douchekop. Het ontsmetten van de douchekraan wordt echter vaak vergeten, terwijl hier ook kalkaanslag kan ontstaan. Dit kan echter de bediening van uw douchekraan bemoeilijken.

Kalkaanslag bemoeilijkt het bedienen van de kraan en kan het zelfs onmogelijk maken. Al met al, een zeer vervelende situatie. Hier wordt uitgelegd hoe u op de meest efficiënte manier uw douchekraan kunt ontkalken.

Belangrijke stappen voor het verwijderen van kalkaanslag in uw douchekraan

Doordrenk een doek met een chemische ontkalker als schoonmaakmiddel en veeg hiermee over de douchekraan. Voorkom directe toepassing van reinigingsmiddelen op de douchekraan om chemische reacties te voorkomen die schade kunnen toebrengen. Laat het reinigingsmiddel enige tijd inwerken op de douchekraan. De duur van deze rusttijd varieert afhankelijk van het gebruikte product.

Na het uitvoeren van de vorige stappen moet u de douchekraan afspoelen met water en een beetje afwasmiddel. Na het gebruik van een schuursponsje voor de resterende kalkaanslag, is het essentieel dat het sponsje niet te ruw is om krassen te voorkomen. Zorg ervoor dat u de douchekraan droogt met een zachte doek om een glanzend effect te bereiken na het uitvoeren van de andere stappen.

Belangrijke tips voor het voorkomen van kalkaanslag in uw douchekraan

Schaf een waterontharder aan, investeer in een waterfilter, afdrogen, afdrogen en nog eens afdrogen en gebruik geen ruwe schoonmaakmiddelen. Hierdoor blijft kalkaanslag in uw douche weg. Mocht u na het volgen van deze stappen en adviezen nog steeds problemen ondervinden, twijfel dan niet om contact op te nemen met ATF Loodgieter & Onderhoud.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5091

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.