Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Lekkage meterkast Naaldwijk Wij staan in Naaldwijk voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Naaldwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Lekkage meterkast Naaldwijk

Bij een lekkage in de meterkast kunnen er vervelende en gevaarlijke situaties ontstaan. Indien er water in de meterkast aanwezig is, kunnen er meerdere problemen optreden, variërend van kortsluiting en stroomuitval tot acuut brandgevaar. Het is het beste om een professional in te schakelen voor het verhelpen van een lekkage in de meterkast.

Verschillende symptomen kunnen duiden op een lek in de meterkast. Indien er water op de vloer, de muren of zelfs in de groepenkast aanwezig is, is dit een indicatie voor een lekkage in de meterkast. Daarnaast kan kortsluiting erop wijzen dat er een lekkage in de meterkast is, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn.

Water in de meterkast – wat nu?

Laat een lekkage in de meterkast altijd door een vakman verhelpen. Het water kan onder stroom staan en er is zelfs sprake van brandgevaar door de combinatie van elektriciteit en water. Wanneer zich een lekkage in de meterkast voordoet, kunt u het beste meteen ATF Loodgieter & Onderhoud bellen, wij staan altijd voor u klaar.

Voordat het probleem van de lekkage in de meterkast kan worden verholpen, moet eerst de oorzaak worden gevonden. Dit is essentieel bij het blijvend verhelpen van het probleem. Is er wateroverlast in huis of doet zich een lek voor bij de buren?

Als de oorzaak eenmaal gevonden is, kunnen de vakmensen van ATF Loodgieter & Onderhoud direct beginnen met het verhelpen van het probleem. Het heeft immers geen nut de schade te herstellen als het water vrolijk door lekt. Als laatste stap is het noodzakelijk om een deskundige elektricien in te schakelen om de stroom te herstellen.

Snel een lekkage specialist in Naaldwijk

Kampt u met een lekkend metersysteem in uw meterkast in Naaldwijk? Reken op de snelle service van ATF Loodgieter & Onderhoud. Onze professionele loodgieters staan direct voor u klaar om het probleem te verhelpen.

Als u advies wilt of ons wilt inschakelen, aarzel dan niet om 070 207 5091 te bellen. Met onze vele jaren ervaring hebben wij bovendien waardevolle contacten in de elektriciens en lekdetectie industrie. Voor een betrouwbare elektricien of lekdetectiespecialist kunt u ook telefonisch contact opnemen met 0800-5663443.

De gevolgen van lekkage in huis
ATF Loodgieter & Onderhoud weet hoe vervelend lekkage in huis is; wij handelen snel!

Veel gestelde vragen over lekkage in meterkast in Naaldwijk

Hoeveel kost het om een lekkage te repareren?

De kosten voor het herstellen van een lek hangen af van verschillende factoren, waaronder de locatie en grootte van de lekkage, het materiaal dat wordt aangetast en de nodige reparatiewerkzaamheden. Het is verstandig om een professionele loodgieter of aannemer in te huren om de lekkage te onderzoeken en een gedetailleerde schatting te geven.

Welke acties moeten ondernomen worden bij een ernstige lekkage?

In gevallen van extreme lekkage is het noodzakelijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te beperken, daarom moet als eerste de hoofdkraan van het gebouw dichtgedraaid worden. Daarnaast moet in geval van een hevige lekkage de elektriciteit uitgeschakeld worden als er stroompunten in de buurt zijn, waardevolle spullen verplaatst worden en zo spoedig mogelijk een loodgieter ingeschakeld worden.

Kan een lek worden gevonden door een loodgieter?

Zeker, een loodgieter heeft de expertise om lekkages op te sporen en te repareren. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter wanneer u te maken heeft met een lekkage. De expertise van loodgieters stelt hen in staat om de bron van een lekkage te achterhalen en deze efficiënt te verhelpen met behulp van hun gereedschappen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Naaldwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5091

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.