Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Waterleiding (ver)leggen Naaldwijk Wij staan in Naaldwijk voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Naaldwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Waterleiding (ver)leggen Naaldwijk

Indien u van plan bent om een extra wastafel te plaatsen in de slaapkamer, een wasmachine aan te sluiten of als de waterleidingen uw klusproject verhinderen, kunt u vertrouwen op de expertise van onze loodgieters. Er zijn verschillende redenen om waterleidingen aan te leggen, te verplaatsen of te verwijderen. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en kunnen u helpen bij het oplossen van alle waterleiding problemen.

Bij een verkeerde aansluiting bestaat het risico op lekkage bij het werken met waterleidingen. Als er lekkage optreedt, kan dit leiden tot aanzienlijke schade en extra werk. Maak geen compromissen op het gebied van betrouwbaarheid en schakel een geschoolde loodgieter in om uw leidingwerk te klaren.

Waterleiding aanleggen Naaldwijk

Door nieuwe watervoorzieningen aan te leggen en de doorstroom te verbeteren, kan het wooncomfort aanzienlijk worden verhoogd. Een opmerkelijke toename van het wooncomfort kan gerealiseerd worden door het aanleggen van nieuwe watervoorzieningen en het optimaliseren van de doorstroom. De specialisten van ATF Loodgieter & Onderhoud houden rekening met al uw wensen bij het aanleggen van de waterleidingen.

Moeten de leidingen netjes worden weggewerkt in de muur of mogen deze zichtbaar blijven? Bij de aanvraag zullen wij met u alle mogelijkheden doornemen. Vertrouw op ons voor de beste service en een prachtig eindresultaat.

Leidingwerk wordt aangelegd en bevestigd
ATF Loodgieter & Onderhoud staat klaar voor al het leidingwerk in uw woning.

Waterleidingen verleggen Naaldwijk

Heeft u het idee om een kast te plaatsen, maar blijkt er een waterleiding te zitten op die plek? Of gaat u een verbouwing aan maar moet het leidingwerk daarvoor worden verplaatst? Het is natuurlijk van groot belang dat alle faciliteiten in uw huis intact blijven.

Ons team legt de waterleidingen op de correcte manier opnieuw aan. Lekkage en kranen zonder wateraansluiting kunnen problemen veroorzaken waar u liever niet mee te maken krijgt. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud hebben onze installateurs altijd oog voor detail en stellen ze een specifiek legplan op voor uw waterleidingen.

Waterleidingen afdoppen of verwijderen

Als u een waterleiding niet meer nodig heeft en deze in de weg staat, wat kunt u dan het beste doen? Het wordt aanbevolen om ongebruikte waterleidingen af te sluiten of te verwijderen. Hierdoor is de kans op lekkage kleiner en is er minder onnodig stilstaand water.

Voor het afdoppen en verwijderen van waterleidingen kunt u altijd bij ons terecht. U kunt ons contacteren via 070 207 5091 of door een berichtje achter te laten in het contactformulier. We zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Naaldwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5091

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.