Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Radiator plaatsen of verwijderen Naaldwijk Wij staan in Naaldwijk voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Naaldwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Radiator plaatsen of verwijderen Naaldwijk

Als specialist in radiatoren installeren en verwijderen, zorgen wij ervoor dat uw verwarming goed functioneert. Heeft u behoefte aan wat extra warmte in een koude ruimte in uw huis? Is er sprake van een verwarmingselement dat uw plannen en ideeën in de weg staat?

Heeft u klussen aan de verwarming? Wij hebben de expertise om u van dienst te zijn. Is er een radiator die geïnstalleerd, afgekoppeld, verwijderd of verplaatst moet worden? Onze professionele loodgieter kan dit moeiteloos voor u regelen. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Voor informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen

Verwarmingselementen worden geïnstalleerd in huis
In Naaldwijk en omgeving kunt u bij ATF Loodgieter & Onderhoud terecht voor uw verwarmingsklussen.

Radiator installeren Naaldwijk

Bent u op zoek naar additionele, nieuwe of andere radiatoren? Het installeren van uw radiator wordt moeiteloos gedaan door onze ervaren installateurs. We hebben geen enkel probleem met het verleggen van uw warmwaterleiding en het aansluiten van uw verwarmingselement.

Laat het plaatsen van de radiator op zolder of in de garage maar aan onze professionele installateurs over. Vertrouw het maar aan onze installateurs met een gerust hart. Dankzij onze jarenlange ervaring en toewijding aan klanttevredenheid krijgt u altijd de juiste installatie.

Radiator vervangen Naaldwijk

Bent u toe aan het vervangen van uw oude radiatoren? Heeft u gedacht aan het moderniseren van uw woning met hoogwaardige designradiatoren of paneelradiatoren? Misschien wilt u wandradiatoren om meer ruimte te creëren in uw woonruimte?

Wilt u uw oude radiatoren laten vervangen in Naaldwijk? Wij hebben de expertise om dit snel en efficiënt voor u te regelen. Als ervaren vakmensen zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van designradiatoren en wandradiatoren in Naaldwijk na vele jaren ervaring Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij komen graag langs om een inspectie uit te voeren en de mogelijkheden met u te bespreken.

Radiator verwijderen Naaldwijk

Heeft u plannen met uw woonruimte maar wordt u gehinderd door uw radiator? Dan kunt u bij ATF Loodgieter & Onderhoud terecht voor het verwijderen van radiatoren. Ook dan kunt u de hulp van ATF Loodgieter & Onderhoud inschakelen voor radiatoren verwijderen. Onze monteur zal binnenkort bij u arriveren en uw radiator snel en vakkundig afkoppelen en weghalen.

Vertrouw op ons voor een nauwkeurige afwerking waarbij aan alles is gedacht. U kunt de ruimte weer ten volle benutten op de manier die u voor ogen heeft. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via 070 207 5091 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Naaldwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5091

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.