Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Naaldwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Badkamer installeren renoveren Naaldwijk

Is uw badkamer in Naaldwijk toe aan een make-over? Als het leidingwerk verouderd is, de uitstraling niet meer past bij de rest van de woning of als je behoefte hebt aan meer ruimte en comfort, Laat uzelf verwennen in een moderne en verkwikkende badkamer tijdens uw ochtend of avondroutine.

Onze experts hebben een duidelijk begrip van wat een badkamer in Naaldwijk vereist. Wij denken met u mee over badkamer installatie, badkamer renovatie en badkamer verbouwing. Realiseer de badkamer van uw dromen met badkamer plaatsen in Naaldwijk.

Badkamer renoveren Naaldwijk

Een renovatie van de badkamer is voor veel mensen een slepend een lang proces, dat begint met een idee en een ontwerp. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud begrijpen we dat de renovatie van de belangrijkste ruimte in huis niet zomaar uit de lucht komt vallen. Bent u al aan het brainstormen, of heeft u nog inspiratie nodig?

U kunt rekenen op de hulp van onze badkamerspecialisten om uw droombadkamer te verwezenlijken! Met ons uitgebreide assortiment badkamerartikelen en onze expertise op het gebied van ontwerp, verzamelen en installeren, kunt u vertrouwen op ATF Loodgieter & Onderhoud om u te helpen bij het creëren van uw perfecte badkamer. Dat betekent dat het altijd binnen uw budget valt.

ATF Loodgieter & Onderhoud gaat verder voor uw badkamer dan alleen het aanleggen van leidingwerk. Onze gespecialiseerde loodgieters nemen al het werk uit handen, van het plaatsen van leidingen tot het afwerken van het tegelwerk in uw badkamer. Wij hebben ervaren loodgieters die met veel plezier voor u klaarstaan.

Badkamer (ver)plaatsen Naaldwijk

Wilt u graag dat uw badkamer zich op een andere plek in uw huis bevindt? Zoekt u naar een loodgietersbedrijf dat de installatie van een badkamer in uw nieuwbouwwoning in Naaldwijk kan realiseren? Heeft u ook plannen die betrekking hebben op ATF Loodgieter & Onderhoud in Naaldwijk? Dan helpen wij u graag.

Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en installeren van badkamers bij ATF Loodgieter & Onderhoud, bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit. Onze uitgebreide netwerken binnen de branche zorgen ervoor dat u kunt genieten van het beste materiaal en een divers assortiment. Laat het werk over aan onze bevlogen badkamerspecialisten.

Bij het (ver)plaatsen van uw badkamer in Naaldwijk zorgen wij voor de hoogste kwaliteit en zorgvuldigheid. Wij doen er alles aan om alleen het beste te leveren bij het uitvoeren van uw klus. Maak kennis met onze installateurs en laat u informeren over de diverse alternatieven.

ATF Loodgieter & Onderhoud: Uw badkamerspecialist in Naaldwijk

Voor al uw badkamerklussen in Naaldwijk kunt u vertrouwen op het vakmanschap van ATF Loodgieter & Onderhoud. Onze badkamerspecialisten leveren kwaliteit en service. Wij hebben een team van monteurs dat klaarstaat om u te ondersteunen bij renovatie- en installatieprojecten. Wilt u graag meer informatie of wilt u in gesprek gaan over een offerte of ontwerp?

Twijfelt u nog? Wij beantwoorden graag al uw vragen, dus neem contact met ons op! Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of door te bellen naar 070 207 5091. Heeft u ergens twijfels over? Onze medewerkers van ATF Loodgieter & Onderhoud zijn er om u te helpen.

Een sanitair installateur van ATF Loodgieter & Onderhoud aan het werk
Vertrouw de installatie van uw sanitair toe aan een bekwame loodgieter van ATF Loodgieter & Onderhoud.

Veel gestelde vragen over badkamer renovatie in Naaldwijk

Kan ik een schatting krijgen van de kosten van een badkamerrenovatie?

Afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de renovatie, uw gewenste mate van luxe en de gebruikte materialen, kunnen de kosten voor het renoveren van uw badkamer sterk variëren. Het is raadzaam om een offerte aan te vragen met uw wensen om een nauwkeurige schatting te verkrijgen, zodat de specialist deze zo specifiek mogelijk kan opstellen.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een badkamer te renoveren?

Het renoveren van een badkamer kan verschillende tijdsduren met zich meebrengen. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, de complexiteit en eventuele onvoorziene problemen die zich kunnen voordoen. Het is van belang om realistische verwachtingen te hebben en eventuele vertragingen in acht te nemen. Dit kan te maken hebben met onvoorziene problemen, problemen met de levering of slechte weersomstandigheden.

Hoe kun je zien dat je badkamer aan renovatie toe is?

Het kan nodig zijn om je badkamer te renoveren als je te maken hebt met slijtage en veroudering, problemen met de functionaliteit, schimmel- of vochtproblemen, een verouderd design, een gebrek aan ruimte en energie-efficiëntie. Een goed ontworpen en gebouwde badkamer kan tientallen jaren meegaan zonder grootschalige renovatie, op voorwaarde dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd.


ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Naaldwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5091

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor badkamer installeren?

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.