Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Lekkage verhelpen in Naaldwijk Wij staan in Naaldwijk voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Naaldwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Lekkage verhelpen in Naaldwijk

Bij ATF Loodgieter & Onderhoud hebben wij de expertise in huis om lekkages in Naaldwijk professioneel en snel te repareren, zodat verdere schade voorkomen wordt. Onze ervaren loodgieters hebben veel kennis en ervaring in het oplossen van lekkages en het voorkomen van verdere schade. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud hebben we de expertise om al het leidingwerk te repareren en te vernieuwen.

Lekkages kunnen worden opgedeeld in twee belangrijke groepen; zichtbare lekkages en verborgen lekkages. Om extra schade te voorkomen en de lekkage op te lossen is het maken van dit onderscheid erg belangrijk. Als u advies of de juiste oplossing zoekt, dan kunt u snel contact opnemen met ATF Loodgieter & Onderhoud!

Zichtbare lekkages

Het is vaak snel te achterhalen waar een lekkage vandaan komt, bijvoorbeeld wanneer er water uit een leiding of afvoer lekt. Het water ontsnapt duidelijk uit een zichtbare leiding of afvoer. Als u te maken heeft met een lekkage, kunt u rekenen op onze loodgieters die snel in actie kunnen komen om het probleem op te lossen.

Wanneer er sprake is van lekkages in Naaldwijk, kunt u rekenen op onze ervaren installateurs die bekend zijn met het oplossen en repareren van deze problemen. Zij beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om de lekkage vakkundig te verhelpen. Wanneer wij een melding ontvangen, staan wij direct voor u klaar om noodreparaties uit te voeren en de schade te beperken. Pak direct de telefoon en bel 070 207 5091 om direct een afspraak te maken.

De gevolgen van lekkage in huis
ATF Loodgieter & Onderhoud weet hoe vervelend lekkage in huis is; wij handelen snel!

Verborgen lekkages

Helaas is niet elke lekkage met het blote oog terug te herleiden naar zijn oorsprong. Het kan gebeuren dat de watermeter blijft lopen, terwijl de oorzaak van de lekkage verborgen blijft. Het is niet altijd het geval dat een vochtplek in de muur of het plafond de exacte locatie van de lekkage aangeeft.

Het opsporen van deze verborgen lekkages is een uitdagende taak voor onze loodgieters. Vaak gaat het opsporen van lekkages zonder speciale lekdetectie-apparatuur gepaard met veel hak- en breekwerk. We realiseren ons dat dit niet de ideale situatie is!

Voor dit soort gevallen hebben we sterke partnerschappen met betrouwbare lekdetectiebedrijven in Naaldwijk. Wij brengen u graag in contact om hak- en breekwerk tot een minimum te beperken. Bel 0800-5663443 als u lekkages in Naaldwijk wilt opsporen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Naaldwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5091

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.