Sanitair in Naaldwijk

Heeft u een huis gekocht en wilt u de badkamer vervangen? Heeft u een keuken en voldoet deze niet meer aan het hedendaagse gebruikerscomfort? Of is uw sanitair gewoonweg aan vervanging toe vanwege schade of mankementen? Nieuw sanitair betekent veelal een fris begin. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van sanitair: wij maken grote en kleine dromen waar.

ATF Loodgieter & Onderhoud uit Naaldwijk heeft zich al ontfermd over vele badkamers en keukens. We leveren uiteenlopende soorten en typen sanitair: van hangtoiletten tot hoekbaden en van stortdouches tot RVS-spoelbakken. De professionals van ons bedrijf begeleiden u van plan tot uitvoering. Ze denken met u mee over alle mogelijke oplossingen en alternatieven voor uw specifieke situatie. Sanitair is immers een zeer persoonlijke aangelegenheid. Uw droombadkamer of -keuken was nog nooit zo realistisch!

Compleet in sanitair

Als allerhande loodgietersbedrijf zijn wij specialist in diverse werkzaamheden in leidingwerk, CV en sanitair. Onze kennis en expertise bundelen we samen in totaalpakketten. Wilt u een nieuwe badkamer? Wij plaatsen uw sanitair en verzorgen al het leidingwerk. Zo zijn uw voorzieningen gebruiksklaar en heeft u er geen omkijken meer naar. Bovendien verzorgen we naast de installatie van sanitair ook de reparatie, renovatie en het onderhoud van al uw sanitaire voorzieningen. Kies voor het gemak van een compleet loodgietersbedrijf, neem vandaag nog contact op voor informatie en offertes.