Leidingwerk Naaldwijk

Leidingwerk is door het gehele huis te vinden. In uw woning zijn verschillende leidingsoorten aanwezig zoals gas- en waterleidingen. In uw keuken heeft u dikwijls een gasleiding en een waterleiding nodig. Door het hele huis lopen veelal leidingen voor de centrale verwarming. Leidingwerk steekt heel nauw. Incorrect aangebrachte leidingnetwerken zorgen voor onaangename verrassingen. Leidingen gaan na verloop van tijd breken, verstoppen of kunnen gaan lekken.

Vooral in de meterkast en in de keuken kunnen leidinglekkages tot gevaarlijke situaties leiden. Zo kan een lekkende gasleiding vergiftiging tot gevolg hebben en lekkend water in combinatie met elektriciteit elektrocutie. Zorg dat uw leidingen goed in orde zijn. Schakel een loodgieter van ATF Loodgieter & Onderhoud uit Naaldwijk in.

Uw vakman in leidingwerk

Heeft u net een nieuw huis gekocht maar is het leidingwerk sterk verouderd en aan vernieuwing toe? Of gaat u de badkamer verbouwen en dienen er nieuwe voorzieningen te worden aangelegd? Wij nemen de leiding in al uw werkzaamheden omtrent leidingwerk. Ons bedrijf heeft alles in huis om uw leidingen in perfecte staat te brengen of te installeren.

Ook als het op leidingen aankomt hebben we een ruim assortiment aan typen en materialen leidingwerk. Voor elk doeleinde hebben we een geschikt materiaal zoals PVC, messing en kunststof. Wij verzorgen onder andere de plaatsing, reparatie, onderhoud en renovatie van gas- en waterleidingen. Neem direct vrijblijvend contact op voor informatie en offertes.